2019 Dames ShirtsCollectie Kledingkopen Khujo® nl 1TKF3clJ

Centrum voor Bijzondere Jeugzorg

Contextbegeleiding aan huis voor gezinnen met kinderen van 0 jaar tot 18 jaar. Contextbegeleiding in functie van autonoom wonen (CBAW) voor jongeren van 17 jaar tot 21 jaar.

De Rotonde biedt:

Bh You BeigeAbout Secrets' 'sensual In Calida 354LAjR
  • Contextbegeleiding aan huis voor gezinnen met kinderen / jongeren van 0 tot 18 jaar die thuis wonen (beter gekend als "thuisbegeleiding"). 
    We komen thuis bij je langs en geven opvoedingsadvies. Samen met jouw gezin zoeken we een antwoord op de moeilijkheden in de opvoeding. We versterken jou als ouder en helpen zo ook het kind/de jongere.
     
  • Contextbegeleiding in functie van Autonoom Wonen (CBAW) aan jongeren van 17 tot 21 jaar, die alleen wonen (beter gekend als "begeleiding zelfstandig wonen").
    We komen thuis bij de jongeren en staan hen bij in hun zelfstandigheid en om een plaats te vinden in de maatschappij. We begeleiden hen op verschillende levensdomeinen en bij het onder de knie krijgen van adminstratieve en praktische (huishoudelijke) taken. Daarnaast hebben we aandacht voor het uitbouwen en onderhouden van een goed netwerk en voor het emotioneel welbevinden van de jongeren.

 

nl • 2019 Izod Shirts Dresscode Heren Collectie Voor Fc1JTlK
Dames Colbert Golders Drykorn nl BlauwWinkelstraat nOk0wP